O нама

Page

blagoslovi.me је већ као идеја почео да живи. Сада је много више од идеје.

Сајт представља остварење његових оснивача Сање, Јелене и Петка. Циљ је, на првом месту, да се свим људима презентује православна хришћанска култура каква је у разним земљама света данас, а све кроз лична искуства, као и улазак у срца људи и грејање истих речима. Са таквом темом, blagoslovi.me нам је додијељен у оквиру прогама odaberi.me компаније доМЕн као један од премиум .ме домена.

Циљ сајта јесте и да свакога упути према циљу, да сваком посетиоцу помогне да схвати шта му је циљ. Не мора то бити онај његов само, већ онај универзални, онај циљ свакога од нас.

Велики број људи се вероватно понекад замисли и запита како је то савремена технологија и друштвене мреже узела толико учешћа у нашим животима. Питамо се и која је сврха свега тога, да ли постоји нека корисна… Зашто не бисмо искористили оно што имамо и што нам је дато на прави начин и у правом смеру усмерили напредак савременог света? Зато нека овај сајт буде и један део тог усмеравања технологије у оно опште корисно-смирење и проналажење даљег смисла.

Свакодневно смо у незнању и тражењу/губљењу себе. Посећујући наш сајт, бићете у прилици да свакодневно богатите себе племенитошћу, топлином, миром, стрпљењем… лепотом свега. Сви ми људи, вођени љубављу Христовом и осећајући Божију благодат, водимо се добрим мислима и имаћемо такав и живот (“Какве су ти мисли такав ти је и живот” — Старац Тадеј).